Er du klar til å nyte Sea-Doo livet?

Det spiller ingen rolle om du bor i Nord eller Sør. Det finnes et Sea-Doo liv som passer til deg. Reis av sted og utforsk kyststripen, surf av sted med et endeløst kjølvann etter deg, slapp av og nyt naturen eller prøv fiskelykken din! Uansett, den beste opplevelsen får du på en Sea-Doo...

Kombiner, med familietur, fisking, telttur, øy hopping, vannsport osv….

Sea-Doo SPARK gjør det enkelt å vise seg og få oppmerksomhet. Vær kreativ, vær original og skaff deg tilbehøret og kjøreutstyret som får deg til å skinne, hver gang.


Vi tar moro på alvor, så vi har tenkt på alt du trenger for at tiden med familien på vannet blir perfekt. Korte turer, lange turer, vi har alt. Ingenting kan stoppe deg med en Sea-Doo, pakk sekkene, last dem på og lag gode minner.

Performance Family_BU4I0013_MY19.jpg

Tiden flyr når du har det gøy, og noen ganger blir korte turer til lange dager. Få det ekstra gøy på tur med vårt tekniske utstyr og tilbehør. Vi har god plass, så du kan være sikker på at du er forberedt på alle typer eventyr.


Sea Doo Fish PRO 155

Fish Pro er smart konstruert med intuitive funksjoner som lar deg utforske alle fiskeplassene. Nå kan du komme enda nærmere der det skjer og oppleve fisking som aldri før


Strekk deg lengre, hev listen for hva du kan gjøre og hvor langt du kan ta det – det er en del av ditt DNA. Vi forstår det, det er en del av vårt DNA også. Derfor har vi utviklet det beste tekniske utstyret og tilbehøret som finnes for å gi deg den ultimate Sea-Doo opplevelsen.