RENEGADE X XC 650 / 1000 T

RENEGADE X XC 650 1000 T.png
2.png
Skjermbilde.PNG
Renegade_X-xc-650_T-page-001.jpg
cq5dam.web.1322.1322.jpeg
RENEGADE X XC 650 1000 T.png
2.png
Skjermbilde.PNG
Renegade_X-xc-650_T-page-001.jpg
cq5dam.web.1322.1322.jpeg

RENEGADE X XC 650 / 1000 T

126,900.00

Uovertruffen ytelse og stil for de mest krevende førerne.

ROTAX V-TWIN MOTOR

VIDEREFØR ROTAX-LENGENDEN

Tilgjengelig med bransjeledende 82-hk Rotax 650 V-Twin motor og 62-hk Rotax 650 V-Twin motor. Outlander utnytter hele dreiemomentet med reaksjonsvillig gass og krefter i massevis. Ny elektronisk gasskontroll (iTC) med tre kjøremoduser tilbyr deg en smidig og forutsigbar kjøreopplevelse. Rotax-motorene har sett hver eneste krok av verden—og det er ikke bare skryt.

TRI-MODE DYNAMISK SERVOSTYRING (DPS)

PRESISJONSKONSTRUERTE KJØREEGENSKAPER

Tri-Mode dynamisk servostyring (DPS) gir enkel styreassistanse til føreren, og tilpasser nivået til kjøretøyets hastighet. Ved lavere hastighet økes servoen for å redusere anstrengelsen med å styre, mens den i høyere hastigheter reduseres for å gi føreren maksimal følelse med styringen. Dessuten er det mulig å velge mellom tre ulike modusermodier for å tilpasse med hver førers preferanse.

FOX† PERFORMANCE SERIES 1.5 PODIUM† RC2 STØTDEMPERE

STØTDEMPERE MED TOPPYTELSE

Disse avanserte FOX† PERFORMANCE SERIES 1.5 PODIUM† RC2 støtdemperne foran og bak gir føreren fleksibilitet til å håndtere alle terreng og alle kjørestiler, men enkel to-hastighets kompresjons-, sprett- og forhåndsbelastningsjustering.

12” (30,5 cm) BEADLOCKFELGER I ALUMINIUM

FELGER FOR TOPPYTELSE

En mekanisk festeanordning gjør det nesten umulig for dekket å rive løs vulsten fra felgen under kraftig akselerasjon eller svinger

ALUMINUMSSTYRE MED KONISK PROFIL, HÅNDBESKYTTER OG STYREPUTE

EKSTRA BESKYTTELSE

Leveres med vindavisere og fstyrepute for et sportslig utseende og beskyttelse mot greiner og kulde.

ET GJENNOMBRUDD PÅ ATV MARKEDET

EKSKLUSIV ABS INNOVASJON

Anti-Lock Bremse System (ABS) opprettholder stabilitet ved bremsing på alle typer underlag og gir presis og forutsigbar respons ved å hindre at hjulene låser seg. Spesielt utviklet og testet for terrengbruk. Can-Am ABS-systemet griper inn bare når du virkelig trenger det

Add To Cart