OUTLANDER XT 650 T

OUTLANDER XT 650 T 128700.png
cq5dam.web.1322.1322.png
ad.PNG
Outlander_XT-650_T-page-001.jpg
OUTLANDER XT 650 T 128700.png
cq5dam.web.1322.1322.png
ad.PNG
Outlander_XT-650_T-page-001.jpg

OUTLANDER XT 650 T

128,700.00

Ta kommandoen over enestående terrengytelser med den nye 2019 Outlander XT ATV. Bredere, revidert fjæring utnytter den legendariske Rotax-ytelsen og trekker opp til 750 kg. XT-pakken legger til en vinsj for den ultimate fleksibilitet og slepeevne.

ROTAX V-TWIN MOTOR

VIDEREFØR ROTAX-LENGENDEN

Bransjeledende 62 hk Rotax 650 V-Twin motor. Outlander utnytter hele dreiemomentet med reaksjonsvillig gass og krefter i massevis. Ny elektronisk gasskontroll (iTC) med tre kjøremoduser gir deg en smidig og forutsigbar kjøreopplevelse. Rotax-motorene har sett hver eneste krok av verden—og det er ikke bare skryt.

TRI-MODE DYNAMISK SERVOSTYRING (DPS)

PRESISJONSKONSTRUERTE KJØREEGENSKAPER

Tri-Mode dynamisk servostyring (DPS) gir enkel styreassistanse til føreren, og tilpasser nivået til kjøretøyets hastighet. Ved lavere hastighet økes servoen for å redusere anstrengelsen med å styre, mens den i høyere hastigheter reduseres for å gi føreren maksimal følelse med styringen. Dessuten er det mulig å velge mellom tre posisjonermoduser for å passe med førers preferanse.

OPPGRADERT FJÆRING FORAN OG BAK

FOR Å NÅ NYE TOPPER

Den mest betydelige Outlander-oppgraderingen hittil, det handler om å ta kjøringen enda lengre. Det starter med buede A-armer foran, stabilisatorstag og hjul med bredere stilling og tryggere manøvrering. Den uavhengige bakhjulsfjæringen eliminerer endringer i skrubbing og camber for enestående vertikal hjulkontroll—i motsetning til en sommerfuglbevegelse. Rotax ytelser med ledende grep og kraftoverføring.

WARN-VINSJ

KRAFTIG VINSJ

Denne kraftige vinsjen med en kapasitet på 1361 kg er fabrikkinstallert og kan håndtere de tøffeste situasjonene.

CONTINUOUSLY VARIABLE TRANSMISSION (CVT)

GRIPER OG KJØRER

Robust kontinuerlig variabel transmisjon (CVT)-teknologi gir deg trinnløs reaksjonsvillig giring på rett tidspunkt.
Mer brukervennlig, du kan regne med at motorbremsen hjelper deg med å saktne farten når du kjører nedoverbakke

KOMPLETT RAMME (SST)

KVALITET SOM HOLDER

Kvalitet vises i alt vi gjør - og vi begynner med neste generasjon og ekslusive ramme, med Geometrisk Kontakt Kontroll. Komplett ramme uten sveisepunkter og bedre geometri for økt holdbarhet, lengere levetid og presis håndtering.

14" ALUMINUM FELGER MED 26" DEKK

SLITESTERKE HJUL

Senterløse 14" svart-lakkerte aluminiumsfelger. Det senterløse designet reduserer ufjæret vekt og tilbyr bedre styrke. Felgen en pakket inn i robuste 26" ITP Terracross dekk for røft terreng og varierende forhold.

EKSTRA KRAFTIGE STØTFANGERE FORAN OG BAK

EKSTRA BESKYTTELSE

Støtfangerne foran og bak er fabrikkinstallerte og dekkes av fabrikkgarantien

SOLID STANDARDUTSTYR

KLAR TIL BRUK

Bransjeledende 750 kg slepekapasitet, rammer foran og bak med LinQ festepunkter og multifunksjonsmålere gjør Outlander til din foretrukne partner for arbeid og fritid.

Add To Cart