Outlander PRO 450 T3

Outlander PRO 450 T3 88900.png
Outlander pro.PNG
Outlander PRO 450 T3 889002.png
Outlander_450_T PRO-page-001.jpg
Outlander PRO 450 T3 88900.png
Outlander pro.PNG
Outlander PRO 450 T3 889002.png
Outlander_450_T PRO-page-001.jpg

Outlander PRO 450 T3

88,900.00

Det helt nye Outlander PRO-pakken er utformet med målet om å få jobben gjort. Pakken gir mer ytelse enn du trenger for å transportere, dra, vinsje mm. Vi sier ikke at den kommer til å gjøre jobben lett, bare lettere.

ROTAX 450 MOTOR

KATEGORIENS BESTE YTELSE

Drives av en 38 hk ensylindret, væskekjølt Rotax 450 firetakters motor. De velprøvde Rotax-motorene gir uovertruffen kraft og ytelse samtidig som de er både pålitelige og effektive. Bruk intelligent Throttle Control (iTC) for spenning gjennom krevende forhold.

ENDRET PLASSERING AV LUFTINNTAK

GIR GOD KJØLING UNDER ALLE FORHOLD

Motorens luftinntak, CVT-inntak og -uttak, er plassert så høyt som mulig på Outlander PRO for å forbedre kjøling også når du kjører under våte og gjørmete forhold.

PREMIUM SETE

Dette flotte setetrekket har et unikt utseende og er laget av et tykkere vinylmateriale som øker førerens komfort og holdbarhet.

RI-MODE DYNAMISK SERVOSTYRING (DPS)

PRESISJONSKONSTRUERTE KJØREEGENSKAPER

Tri-Mode dynamisk servostyring (DPS) gir enkel styreassistanse til føreren, og tilpasser nivået til kjøretøyets hastighet. Ved lavere hastighet økes servoen for å redusere anstrengelsen med å styre, mens den i høyere hastigheter reduseres for å gi føreren maksimal følelse med styringen. Dessuten er det mulig å velge mellom tre posisjonermodier for å passe med hver førers preferanse.

12" ALUMINIUMFELGER MED 26" CARLISLE ACT HD-RADIALDEKK

TAR DEG ENKELT OVER HINDRINGER

Centerless 12" aluminum felg reduserer vekt og tilbyr forbedret styrke på strategiske områder. På felgen sitter et The 26" 6-PLY Carlisle† ACT HD dekk som gir stivere kanter og økt trykk (PSI) for for robust ytelse i tøft terreng og ved skiftende forhold.

OPPVARMET HÅNDTAK

MORE COMFORT FOR NORDIC CONDITIONS

Ny og ergonomisk utformet kontrollmodul. Fire ulike temperaturinnstillinger med individuelle kontroller for tommel og grep. LED-dimmer gjør det lettere å avlese temperaturinnstillingene. Bruker tidligere varmeinnstilling.

Add To Cart