Can-Am 2019

Klar for hardt arbeid skog, gård, tur

Det er designet et Can-Am kjøretøy for enhver type fører.  Vi hjelper deg med å finne det rette kjøretøyet til ditt behov! Om du er bonde, privatperson, nødetat, bedrift eller en Frivillig redningsgruppe ordner vi det for deg!

Den helt nye Outlander PRO-pakken er konstruert med tanke på én ting: å få jobben gjort. Den leverer høyere ytelser enn du trenger for å trekke, slepe, vinsje og mer. Vi sier ikke at den gjør jobben enkel, men enklere.   F.eks  passer kjøretøyet blant annet perfekt til  Frivillig redningsgruppe.  Med fremkommelighet, komfort og dra kraft, kommer du deg enkelt frem med passasjer i skog og terreng som ofte Røde Kors Hjelpekorps og Norsk Folkehjelp Sanitet er utsatt for i en aksjon!

Den helt nye Outlander PRO-pakken er konstruert med tanke på én ting: å få jobben gjort. Den leverer høyere ytelser enn du trenger for å trekke, slepe, vinsje og mer. Vi sier ikke at den gjør jobben enkel, men enklere.

F.eks passer kjøretøyet blant annet perfekt til Frivillig redningsgruppe. Med fremkommelighet, komfort og dra kraft, kommer du deg enkelt frem med passasjer i skog og terreng som ofte Røde Kors Hjelpekorps og Norsk Folkehjelp Sanitet er utsatt for i en aksjon!